Besök på kontoret och hundtandborstar.

Hej på er

Jaha då fick jag besök på mitt kontor i centrum. Ha ha min kompis tyckte synd om mig och undrade hur jag kunde jobba så. Jag sitter utanför Clas Ohlson och lånar deras surf. Vill inte sitta på ett fik för då köper jag bara något gott att äta.Ja man får bara göra det bästa av situationen, jag vet ju att snart är den här tiden slut. Jag kanske ska börja med nedräkning till vårt internet behagar sig att komma tillbaka. Då har vi 17 dagar kvar, om dom nu håller vad dom har lovat. Okej vi gick in på Lindex och köpte varsin tröja. Vi behövde muntra upp oss, hon hade precis varit hos doktorn. Min kompis är väldigt duktig när det kommer till trädgårdsarbete så vi åkte till blomsterland och där fick jag lite tips på hur jag ska göra med min plätt som jag har visat er i ett annat inlägg. Jag kommer satsa på någon typ av buske men jag måste röja först. Får se om jag börjar till helgen, vill gärna inte vara inne i huset när Leif slipar golvet. Efter vår tur till blomsterlandet åkte vi till en djurklinik för att köpa lite kattmat till hennes katter. Jag var förstås tvungen att fota dom här roliga tandborstarna som söta hundar ska tugga på. Tyvärr var det mest katter i väntrummet, kanske tur annars hade jag tagit en hund och sprungit iväg. Ja ni hör att jag saknar hund.

Sen tog vi en tur för att handla på Ica maxi och där kom jag nästan hem med en jordgubbsampel men jag tyckte att den inte var fin nog så jag köpte inte den. Jag får se om jag hittar en annan. För att min kompis skulle få en extra promenad så hade vi satt bilen ganska så långt bort från affären. Inte så smart då vi plötsligt har tunga matpåsar. Lite kul när vi från början inte skulle handla så mycket. Dock blev det en bra träning. Min snälla kompis följde med hem och tittade och gav mig lite tips om min lilla plätt. Ja ni får hänga med på den här resan. Hoppas att ni alla därute har haft en bra dag. Nu blir det en kopp te ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *