Bygga ikeaskåp och lägga en offert på bänkskiva.

Hej på er

Jaha då var den här helgen över. Det har varit en bra helg men det har gått för fort.

Vad har hänt i dag. Ja vi har byggt ihop skåpet som den nya hällen ska vara i.

Jag har hjälpt till att öppna paketen och varit ett moraliskt stöd. Sen åkte vi till bauhause och tittade på bänkskivor och köpte hem lite listor. Därefter en tur till Elgiganten och tittade på vitvaror. Det kan jag säga er att det finns en del att välja på, vi har dock inte bestämt oss. Just nu är vi i landet bänkskivor. Hjärnan klarar inte av flera beslut. Sen åkte vi till Hjalmars lägenhet och jag och Birger rusade upp till hans surf och han rusade ner till bilen för att övningsköra. Tyvärr kom dom hem för snabbt så vi hann tyvärr inte klart med våra mål.

Väl hemma la vi in en offert på bänkskiva och vi bad även om lite provbitar. Så nu får vi se vad som händer.

Vi byggde ihop två skåp, så nu ska vi måla dom så dom får samma färg som resten av köket. Ja som ni märker är det mycket prat om kök men i veckan kommer jag skriva om något som gjorde mig arg. En väldigt viktig fråga för mig och sen har jag bett min äldsta son att gästblogga om hur man ska ta hand om sina skor. Han har just gett hela sin skosamling en halvdags kärlek. Dom är så fina att du kan spegla i dom men det kommer i veckan. Så häng med. Nu en kopp te innan jag går och lägger mig. ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *