En ny bok och en gullig händelse i vår trädgård

Hej på er

Nu har jag snart läst alla Lucy Dilons böcker. Jag har bara den senaste boken kvar. Så här kommer min nya gåbok.

Undrar vilken jag ska ta sen. Vilken genre ska jag välja, ja ni får se. Dock så lånade jag en hel hög med böcker. Det är lite faktaböcker som jag har lånat. Jag hittar alltid en massa böcker som jag vill låna, listan är lång och den byggs hela tiden på med nya böcker.

Jag har fått varit med om något så gulligt i min trädgård. En mamma eller pappafågel satt vid fågelbordet och matade en liten unge. Mer mat mer mat satt den och skrek, inte lätt att vara föräldrar. Det lilla föräldrarparet hade tur för jag hade precis lagt ut lite mer nytt bröd och även gett dom lite färskt vatten. Jag hade mindre tur för när jag skulle fota flög den lilla ungen iväg. Jaha naturen bestämmer.

Ja idag blev det till att sitta inne och äta, det har regnat lite och det har blivit lite kallare.

Nu ska jag jobba lite och sen försöka se en fransk serie som går på ettan. Vi har alltid lyckats komma in i slutet av filmen, så nu tänkte jag snabbt jobba undan lite saker.

Må så gott ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *