Bakat en sockerkaka och planterat om växter.

Hej på er

Oj vilken härlig lördag det har varit. Vi har tagit det väldigt lugnt idag. Le har byggt ett litet skåp/hylla och målat köksfönstret och jag har sopat och krattat lite. Sen har vi myst på altanen. Jag bakade även en sockerkaka och drack en god pinacolada . Det var så längesedan jag bakade en helt vanlig sockerkaka, det brukar annars alltid bli någon märklig kaka.Jag kommer ihåg när jag och Le renoverade vår första lägenhet, då kunde vi plötsligt bli sugen på något gott och då slängde vi ihop en sockerkaka. Det kunde ibland vara mitt i natten eller så åkte vi iväg till någon bensinmack och köpte godis eller fikabröd. Ja det var härliga tider, då var det ingen snack om vad och när man åt. Dock såg vi båda två ut som vandrande benrangel.

Jag glömde visst berätta att jag planterade om döende plantor, så nu får jag hoppas att dom tar sig.

Sen fortsatte vi att grilla på balkongen och snacka en massa politik, brukar bli så när äldsta pojken är med.

Nu vet jag inte riktigt vad som ska hända, men en sak vet jag. Lördagsgodis och fortsätta dricka lite rött vin. Som jag skrev på Insta man kan inte klaga på livet.

?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *