En vit älg.

Hej på er

Jaha då fick vi informationen vi hade saknatDen 28 juni kommer vi få tillgång till internet. Ett stort skämt. Jag kommer ihåg när vi skojade om det och sa att dom menar inte 28 maj utan dom pratar om 28 juni. Ha ha så syftade dom faktiskt på 28 juni. Nej till något roligare. I dag är det fredag och en del har ta git studenten. På väg till centrum hörde jag en massa sång och skratt, tyvärr såg jag ingen lastbil. Däremot såg jag att det låg en massa serpentinrester på marken vid skolan som hade utspark. Jag får alltid en sån härlig känsla. En hel hög med stolta föräldrar och en hel hög med ungdomar som har allt det roliga framför sig. Livet är bra härligt med sina rutiner. Vi människor är på så olika nivåer. Vissa har precis blivit föräldrar, vissa har sin första skolavslutning, vissa slutar nian, vissa har precis börjat jobba, vissa pluggar på universitet,vissa gifter sig, vissa skiljer sig, vissa flyttar, vissa blir friska, vissa blir sjuka, vissa ska resa, vissa kommer hem, ja man kan göra listan hur lång som helst. Poängen är att man nästan går igenom samma saker. Vi är inne i en fas då barnen börjar skapa sina egna nya liv och jag vet att det finns många andra som är samma situation. Det är helt enkelt bara att gilla läget. Ibland kan det vara svårt för tiden går så fort, dock har jag bestämt mig för att göra det bästa av min tid. Jag ska leva nu och njuta av livet, det som har varit kan jag aldrig få tillbaka. Jag kan bara lägga det i min minnesbank.

Nu ska jag visa er en fin bild som jag hittade i tidningen.

Är han inte fin, så coolt med en vit älg. Vi har ett par styckna vita älgar i naturen så dom ska vi vara extra rädda om.

Nu blir det lite fredagspopcorn och skogstv. Må så gott ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *