Firade Sveriges nationaldag hemma hos Emilia och sen får ni ett middagstips på supergoda och nyttiga rödbetspuckar.

Hej på er

Hoppas att allt är bra med er, med mig är det bara bra. I dag tänkte jag ge er ett annat middagstips. Hoppas att ni gillar att få lite middagstips. Jag gillar iallafall att få lite tips. I dag tänkte jag göra rödbetspuckar. Du tar ca 450 gram färska rödbetor och skalar och river dom fint. Sen river du en hel eller halv rödlök. Du får själv bestämma, jag tog en hel. Det är så svårt att riva lök, dom är så hala. Sen häller du i 2 dl havregryn, 1 ägg och en msk fryst basilika. Krydda med lite salt och peppar. Därefter rör du ordentligt runt och sen ska den vila i minst 30 minuter. Nu häller du lite olja i en stekpanna och steker små puckar. Jag lät dom bli lite brända. Jag kan säga er att dom blev supergoda sen hade jag färsk potatis med gräddfil till plus en god sallad.

Nej jag får inte glömma och visa er dom här goda bakelserna som vi åt igår hos dottern min och hennes pojkvän. Vi var på en liten visit och lämnade hans tavla som han fick av oss i 30 årspresent. Vi hade tagit en bild från deras Japanresa och lämnat in till gallerix. Blev en cool tavla.Emilia fick två krukor med lavendelväxter i. Jag tänkte att hon skulle kunna ha dom på balkongen. Det blev riktigt fint. Vill ni se hur det blev gå in på hennes blogg.byemilia.nu Jag glömde ta bilder på balkongen, jag var så sugen på att fika och dom var också supergoda.

På hemvägen smet vi in på bauhause och smet in gjorde vi verkligen.vi anlände 17.57 och dom stängde 18.00 Vi rusade till bänkskivorna och tittade lite där sen nästan sprang vi till brädorna och hämtade några brädor till ett skåp Leif ska bygga. Nu ska jag gå upp och jobba lite. Må så gott?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *