Jag har köpt min egen domän Anetteronnow.com heter jag nu och sen lite italiensk filmtips.

Hej på er

Vet ni vad jag har gjort? Jag har köpt min egen domän så nu heter jag Anetteronnow.com Hur coolt är inte det. Nu väntar jag bara på att få igenom någon kod till mitt nya webbhotell. Så glad. Tack för hjälpen min kära dotter?

Jag lovade er igår att jag skulle berätta om filmen. Vi bestämde oss för att gå och se en italiensk film. Vi gillar italienska,franska och spanska filmer. Filmen gick på saga som ligger på Kungsgatan. Wow vilken miljö. Vi var inte så många som hade valt att se den här filmen, tråkigt för filmen var jättebra.

Det händer inte så mycket men ändå händer det väldigt mycket i filmen. Den Handlar om en man som sitter på ett cafe och tar emot folks önskningar. Han säger att dom kan få det men då måste dom göra det här …………. Handlar mycket om moral. Vem är han, jag vet fortfarande inte det men jag har mina aningar. Gillar du actionfilm ska du inte gå och se den men gillar du lite uddafilmer ska du se den. Har du sett en oväntad vänskap, det är samma gäng som har gjort filmen. Den var helt underbar film.

Nu håller vi tummarna att vi får internet i morgon, annars blir jag galen. Nu ska jag ha en kopp varm te, det är så kallt. Lite häftigt att vädret kan skifta så snabbt. Tropisk sommarvärme till isande vindar. Först såg man elefanter och nu ser man isbjörnar. Jag får berätta i morgon hur vi firade svenska nationaldagen. ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *