Danmarksgrundlagsdag plus ett gott pasta recept

Hej på er

Först måste jag säga grattis till mig själv och alla danskar. Det är Danmarks grundlagsdag.

Är det inte konstigt, jag försöker hitta en lugn plats att sitta och jobba. Jag tänkte inte sitta så länge så sätta mig på ett cafe kändes onödigt. I Det här centrumet finns det många soffor som man kan sitta i, dock är dom flesta upptagna. Så jag letar upp en sittplats som ingen verkar hitta till. Ja så skönt och efter ca fem minuter kommer två killar i tolvårsåldern och sätter sig. Va jag hade ju gömt mig, okej efter 20 min går dom. Puh tänker jag ensam, så bra. Dock efter fem minuter dyker det upp en stor familj. Jaha då gick jag hem.

Nu ska ni få ett recept av mig.

Koka pastan

Hacka en lök o två vitlökar och häll ner dom i en kastrull med olja, får inte få färg. Sen tar du tre burkar skalad tomater a 400 gram och häller ner i löken. 1 dl vatten plus två kryddmått chiliflaces. Sjuda i 20 minuter. Sen mixar du tomaterna och häller i en kruka basilika.Riv basilikan i småbitar. Häll i en matsked rödvinsvinäger,salt och peppar. Sen tar du hälften av såsen och häller i den färdigkokta pastan plus en dl riven parmesan. Rör runt. Ta fram en ugnsfast form och lägg lite pasta i bottnen och sen mozzarella skivor, parmesan och sås. Så håller du på till allt är slut. Du ska toppa med parmesan. In i ugnen i 20 minuter i 200 grader. Servera med en god sallad till. Smaklig måltid.

Nu ska vi gå på bio, berättar mer om det imorgon. ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *