Köpa humlor, ja du läste rätt och tips på hur du kan hjälpa till.

Hej på er

I dag fick jag höra något som är coolt men samtidigt läskigt. Visste ni att man kan köpa en låda med humlor. Ja vi har kommit dit för att kunna få en väl fungerande trädgård så måste vi köpa humlor på nätet som kan hjälpa oss med pollineringen. Vad säger det om oss, att vi måste bli lite mer försiktig med vår natur. Någon sa till mig att humlor och andra insekter har minskat eller försvunnit helt pågrund av mobiler. Ja jag vet inte säkert men läskigt är det. Har du en trädgård eller vill bara hjälpa till kan du bara gå in på wexthuset.com. Jag är inte sponsrad utan tycker bara det är en viktig fråga. Bilderna kommer ifrån deras hemsida.

Jag försöker också hjälpa humlorna och bina med att sätta ut vatten till dom. Ta en liten skål och häll i kulor och sen lite vatten. Tanken är att lilla biett ska sitta på kulan och dricka. Sen är det faktiskt snyggt.

Jag såg typ en trollslända som försökte dricka ur fåglarnas vattenburk, tyvärr gick det inte så bra. Ja i den här värmen är väl alla törstiga. Jag kommer ihåg när jag var i York och Nice hade dom satt ut vattenskålar, så hundar och katter kunde dricka. Blir alltid så glad när människor hjälper djur.

Nu kallar Leif på mig, jag ska komma och berätta var jag vill ha korgarna i köket.

Så här vill jag ha det. Vi kommer ha korgar i alla skåp på den här sidan. Så nöjd det kommer bli så mer lättarbetat.Nu kommer du kunna komma åt längst in utan att behöva bryta ryggen.

Ja vi har fortfarande inget internet och det är inte roligt. Så det blir bara korta inhopp för mig. I morgon ska jag till centrum och jobba lite, så vi ses i morgon. Må så gott ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *