Regnet,byggvaruhus och grillad banan

Hej på er

Ja då kom åskan och regnet.Skönt för växterna och djuren behövde få sig en dusch.

Det har varit svårt att jobba i den här värmen så vi åkte till byggvaruhusen.Vi behövde en ny slang till vår gasolflaska för den vi köpte passade inte. Tyvärr så hittade vi bara en slang med en massa tillbehör till och som då kostade det dubbla. Så vi bestämde oss för att testa om vi ändå inte kunde få in den. Så med lite diskmedel lyckades vi få på slangen. Dock när vi skulle börja grilla började det regna. Så det blev till att äta inne och steka hamburgarna på järnet. Det är roligt att titta på folk i byggvaruhusen se hur dom står och vänder och vrider på allt möjligt.Vi hamnade bland skruvarna och där står dom och väljer skruvar som om det var godis. Ta en påse och stoppa ner dina skruvar och gå sen och väg dom. Precis som du handlar godis.

Dom har andra roligare saker att titta på än skruvar så jag smiter iväg . Titta vad jag hittade i dag.

Så gulligt. Hade mina barn varit små hade jag velat ha huset på tomten. Okej när vi kom hem så fikade vi. Tyvärr så känns det som vi inte har gjort något bra idag. Allt har gått fel men jag måste berätta för er att mojito var så god. Jag la den i frysen och efter ca en timme var den perfekt. Så goooooooood och vi drack den faktiskt utan alkohol.

Ja vi hade ju tänkt grilla bananer och det gjorde vi nästan också. Vi gjorde det i ugnen.

Vi hade valnötsglass från sia och det blev mums.

Nu ska vi titta på bänkskivor, så jobbigt att bestämma sig. ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *