Stockholms maraton och min ekorrehistorie.

Hej på er

I dag har det varit maraton i Stockholm, min första tanke var hur orkar man springa i den här värmen. Sen tänkte jag hur orkar man springa så långt, jag orkar inte ens att springa efter bussen. Jag skulle gärna vilja orka springa längre sträckor för det ser så härligt ut när någon joggar förbi en. Det får bli ett mål för mig. Ja den här dagen har vi jobbat med köket. Leif har målat och jag håller på att sortera köksgrejor. Så inget särskilt kul har hänt idag, ja nu kom jag på att när vi handlade mat så sprang jag bara in och köpte blusen som jag hade gått och funderat på. Jag hade tur att den var kvar.

Jag har ju glömt att berätta för er om mina två ekorrar som jag har på tomten. Jag sitter ute på vår altan och äter frukost. Plötsligt ser jag två ekorrar sitta och mumsa från fågelbordet. Jag sitter ca sju meter därifrån, då plötsligt den ena ekorren hoppar fram emot mig. Den stannar ca 1-2 meter från mig. Tittar på mig och sen hoppar den till höger in under ett träd. Sen efter en stund kommer den andra ekorren men den stannar inte utan den hoppar upp på altanen och går förbi min stol. Stannar till och tittar på mig och sen hoppar han iväg. Så söta dom är. Jag har sett dom ett par gånger till men dom har tyvärr inte kommit så nära mig igen.

Ja nu blir det lite lördagsgodis. Ska bli så skönt att sitta ner. ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *