En tur till Ikea och en pizza på balkongen.

Hej på er

För några dagar sedan hittade jag en intressant text som handlade om en kvinna som hade bestämt sig för att alltid säga ja till saker. Det första hon sa ja till var att klättra i berg. Lite coolt men sen hade hon anmält sig till en kurs där man fick improvisera.Hon höll på att dö av nervositet men hon gjorde det. Hon gick utanför sin trygghetsbox. Så nu tänkte jag att det ska jag också testa. Jag ska se om jag kan hitta en kurs att anmäla mig till. Då kommer jag dö av nervositet. Dags att bli tuffare.

I dag kom vi till Ikea och vi köpte skåpet till hällen och jag fick lite lådor till skafferiet. Tanken var sen att vi skulle åka och handla mat men vi orkade inte så vi köpte pizza och satte oss på balkongen och myste. Jag älskar sommarkvällarna

Vet ni vad som är det bästa att vi har precis börjat. Vi har en hel härlig sommar framför oss. Vi satt länge och njöt av ett glas vermouth som vi köpt från vår Spanien resa. Sen kom Ludvig och Johanna hem, så då fick vi en pratstund med dom. Nu sitter vi och dricker en varm kopp te.?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *