Shoppingdag med sonen ?

Hej på er

Jag klarade mig, jag handlade ingenting. Jag la all fokus på Hj. Det kan gå långa perioder när han inte handlar men när han sen handlar ja då finns det inget hej på det. Det är så kul att gå och handla med honom. Det blev dom vanliga butikerna brothers, Nk och Åhléns. Det var så gulligt att se alla föräldrar som letade efter kostymer till sina blivande studenter. Det högg verkligen till i mitt mammahjärta, var tog den tiden vägen.

Skönt att det finns stolar för trötta mammor.

Efter ett otaligt provande av skjortor och carcoat gick vi och köpte en lyxshake på max. Vi råkade hamna i världens jippo i Kungsträdgården, något om hur roligt det är att göra uteaktiviteter. Så det var mycket folk,band som spelade och man åkte kanot i fontänen. Där var olika höjder för att gå på lina och tillochmed hade dom en lina som gick tvärsöver fontänen, så ramlade du så ramlade du rakt ner i vattnet.

Sen var det dags att titta på ett par rayban men då kom vi tyvärr så sent att vi hann inte titta som vi ville.

Han måste bara köpa dom, så cool ?

Nu var vi så trötta att ögonen gick i kors så vi bestämde oss för att dela på en juice och macka från Joe and the juice. Supergott.

En trött mamma efter flera timmars shopping men väldigt rolig.

Väl hemma blev det ingen vila utan direkt fixa en lasagn. Efter middagen tog Hj o hans pappa deras första körlektion, tur att det är ljust så länge. Nu ska det bli lite kaffe för dom som dricker kaffe och lite glass till efterrätt. Svårt och har ingen lust att laga någon särskild efterrätt i ett renoveringskök.

?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *