Ny vecka och nu har vi satt upp tre st musskrämare.

Hej på er

Nu har jag stoppat in mussskrämare i tre eluttag så nu får vi hoppas på att dom ger sig i väg.Det blir något klickande ljud som möss inte ska gilla. Jag får hoppas att det fungerar, annars får vi fånga musen eller mössen levande och sen släppa ut dom i naturen. Jag kommer aldrig att döda dom.

Ja vårt internet lyser fortfarande med sin frånvaro, så idag har jag suttit och jobbat i centrum. Det har gått sådär. Vill gärna ha det tyst och lugnt när jag jobbar, jag älskar nämligen att titta på folk. Jag skulle bara kunna sitta en hel dag och dricka en kopp te och sitta och titta på folk och fantisera om deras liv. Men vem har tid med det. Så ni förstår varför jag behöver sitta hemma.

Annars har det varit en lugn måndag, nja inte för Bi som drog ut sin sista visdomstand. Så skönt för honom att han inte har kvar dom längre. Mina visdomständer får inte plats, så dom har gjort att mina tänder har det väldigt trångt. Till något helt annat

Glöm inte att hänga med på min 10 000 stegs grupp. Vi ska hjälpa varandra att gå våra steg. Skriv i kommentaren, så kan jag berätta mer om det. Kan bli hur kul som helst att hjälpa varandra. Nu ska jag gå ut och vattna lavendelplantorna. ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *