Shoppingdag,glasspaus, och lite fredagsmys.

Hej på er

Min dag började med att jag fick stressa med lunchen, då jag plötsligt får se att jag ska träffa min dotter lite tidigare än vi hade bestämt. Tror att hon glömde att vi fortfarande inte har fått vårt internet till att fungera men jag kom i tid. Det blev mycket prat för oss båda två och det blev även en del shoppandet.

I morgon ska jag på stan med Hj, så då får jag verkligen bara fokusera på att hjälpa honom och inte titta till mig själv. När vi kommer hem ska vi börja övningsköra med honom. Ska bli kul. EM skulle åka till mos för att gå på bio med sin pojkvän, så jag följde henne till pendeltåget och sen gick jag till Balders och köpte mig en tårtbit. Jag är ensam i kväll och jag sitter i solen och njuter ett glas Loke med lime och melon smak.

Tyvärr när solen försvinner blir det lite för kallt att sitta ute. Nu ska jag ta ett bad och njuta av att göra precis som jag själv vill.

Något jag lärt mig är att uppskatta att vara själv. Så vad hittade jag på då, jo jag passade på att noppa mina ögonbryn, ja rättar sagt jag försökte men det gick ej bra. Jag vet inte hur jag vill ha dom.

Nej jag struntar i det och ser mord i paradiset och nu kom Le och Bi hem från utställningen. Så nu vill jag höra om allt och titta i konstboken som han kom hem med.

Så fin bok och den här målningen är han mest känd för. Vågen 1760-1849.

Dom kom hem med några kex som jag fick smaka på.

Må så gott ??Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *