Kallt väder,sommarsallad och få ihop helgen.

Hej på er

Typiskt nu har det blivit kallare och jag som tänkte ge er tips på en god sommarsallad. I går åt vi vår första måltid ute på balkongen.

Så mysigt dock är jag inte riktigt klar, behöver måla stolarna. Jag har några gamla plaststolar som jag tänkte jag kanske kunde återuppväcka till sin forna glans. Jag vill även få in lite fler växter. Jag visar sen när det är klart. Här kommer dock en superlätt sallad. Ta vilka grönsaker du vill ha i din sallad. Jag tog romansallad,spenat,tomater,lök,majs,gurka,paprika,äpple och rädisor. Sen tar du ett gäng färskpotatis och kokar med salt och en klick smör. När dom är färdiga, häller du ut vattnet och sen i med en klick smör och Philadelphiaost med vitlökssmak. Du kan även pressa i en vanlig vitlök. På med locket och skaka runt så alla potatisarna täcks med osten. Sen bestämmer du själv vad du vill ha till, jag stekte upp några vegetariska bullar att ha till men du kan ta det som du gillar. Snabbt och enkelt. Jag fick tipset från bloggen Inredningsfrun.wordpress.com En jättemysig blogg. Ibland kan helgerna köra ihop sig. I morgon skulle bi och Lu gå på en japansk utställning, dom är inbjudna som vip-gäster. Dock ska Lu på teambyggarträff med hans jobb och sen ska han ta ett sent tåg till lunds karneval. Så då får le hoppa in för jag ska träffa EM . Ja som det kan bli. Nu har vi iallafall varit och helghandlat och nu ska jag sätta mig och jobba lite innan jag tar helg.

Må så gott ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *