Tandhygianisten,röda skor,mysig dag och en hemsk upplevelse.

Hej på er

Ja nu backar vi bandet lite för nu ska ni få höra om fredagen. Jag var först hos min tandhygianist och fick en genomgång.Hon är väldigt duktig och vi pratar alltid om en massa saker. Det gick bra, sen hade jag två alternativ att välja på. Åka hem och följa med mannen och titta på bilar eller ha en dag på stan. Inte så svårt att välja, jag valde förstås att titta på bilar. Ha nej det gjorde jag inte, ni som känner mig vet att det ända jag bryr mig om är att den har en fin färg och att det blir en cabbe. Dock ska vi vänta med cabbe för vi är inte riktigt där nu, vi behöver fortfarande en stor bil. Men sen smäller det. Jag hade en så mysig dag. Faktiskt är det ganska så lustigt för tidigare gillade jag inte att gå själv och titta på kläder Nu älskar jag det. Vi hade en sådan varm dag att jag köpte en halloumiburgar och en lyxmilkshake och satte mig i Kungsträdgården och njöt.

Sen efter bi hade slutat på jobbet följde han med på mina äventyr. Vi hamnade en liten sväng på mos, för jag hade hittat ett par svarta skor på mango som tyvärr inte fanns i min storlek. Så då tänkte jag att vi testar mos men jag köpte inte dom utan jag köpte ett par röda skor.

Sen hände något superläskigt när jag står i kön för att betala min burk som jag köpte i lagerhause. Plötsligt hör jag en smäll och känner att jag blir blöt, då är det någon idiot som åker rulltrappa och har en mugg med is och har tydligen inte fått lära sig vad som är rätt och fel. För han eller hon kastar isen på oss som tur är får inte Bi något på sig och jag får bara lite på min arm. Vi och personalen blev chokade. Tyvärr fick vi inte tag i personen. Nu hade vi tappat lusten på mos och åkte hem för höra om alla bilar han tittat på. Vi hade rester hemma så det fick bli fredagsmiddagen och sen åkte vi o handlade. Vi kunde inte komma överens vilket bröd vi skulle ha så vi tog alla.

Vi skulle inte handla så mycket för vi ska på fest i morgon men det får ni höra om imorgon. Nu blir det film och mys. ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *