Moder natur,god mat och 30 årsfest.

Hej på er

Ja då tänkte jag berätta om lördagen. Jag för en kamp mot moder natur, vi har några träd som kastar ner sina frö på vår altan. Tidigare hade vi tak där men när vi fixade till tog vi bort det gamla taket och då bestämde vi oss för att vi testar och kör utan tak. Så jag sopar och vänder mig om och det har kommit lika mycket som jag precis hade tagit bort. Så jag kan säga att vi funderar starkt på tak igen men vi måste först bli klara med köket. Nu till festen som min duktiga dotter hade fixat för sin pojkvän. Det var hans släkt och vänner och så vi tre. Så till slut blev vi totalt 19 personer. Lu var i Borås hos sin flickvän och Hj trodde han skulle vara på bröllop. Han tog fel på helgen. Vid halv sex skulle vi träffas på Berns. Vi kom först så vi beställde in lite dricka det var ju så varmt. Jag fick en så god cider, måste se om den finns på systemet. Vill ha hemma. Berättade jag att vi sitter ute så mysigt, precis som om det var en sommarkväll. Sen kom släkten och vännerna, riktigt roligt att träffa dom. Kul att se när dom kom för han blev väldigt glad och överraskad. EM hade sagt att vi ska bo på hotel och gå ut och äta. Upplägget var smart vi hade ju fått beställa vad vi skulle äta så allt gick så bra. Min vegetariska sallad var så god, jag älskade rödbetschipsen som var i och creme brüle kunde jag dö för. Jag älskar det. Dock var det inte så smart att ta på sig sina nya röda skor för jag fick sån skoskav att jag nu inte kan ha några skor på fötterna. Sen fortsatte ungdomarna vidare och vi haltade hem för att mysa med Hj och titta på eurovisionen. Vi har en tradition att se den tillsammans, jag kommer ihåg när han pluggade i Halmstad då tog vi pratet över mobilen.

Söndagen hände inte så mycket, det blev mycket prat, målning och jobba med momsen. Vi köpte även hem pizza för vi orkade inte laga mat och sen kom Lu sent hem och då fortsatte vi att prata. Vår familj gillar att prata. Ha nu en mysig kväll ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *