Gofika,grönkålschips och beställa korgar till köket.

Hej på er

I dag har min man jobbat hårt med köket och jag har oljat in balkonggolvet. Så då tyckte jag vi var värda lite gofika. Så jag gick och handlade och när jag kommer hem har min dotter och hennes pojkvän kommit för att hämta bilen som har stått på vår tomt. Kul så vi fick en liten pratstund. Alltid kul att höra om ungdomarnas liv.

Jag lovade er att ni skulle få receptet på grönkålschips.Dock gör inte samma fel som jag gjorde. Jag delade grönkålen och sen sköljde jag dom och det är väldigt viktigt att dom är helt torra, så jag fick stå och torka dom. Inte så roligt. Så Börja först med att skölja kålen sen tar du bort den långa nerven eller vad man ska kalla den.

Du tar ca 5 blad. När du har tagit bort nerven lägger du dom i en skål häller på 2 msk olja. Rör om ordentligt så alla kålblad blir inoljade. Var lite försiktig med saltet, tänk även på tiden i ugnen. Jag hade kålen i en kvart på 150grader och jag tyckte att dom blev lite brända.

Jag får tacka yayanaomi för tipset. Yayanaomi

Hur blev smaken då, ja som sagt så fick jag dom för salta och lite brända men annars helt okej. Tror att jag ska testa att göra om dom. Det får bli en annan gång för nu ska vi beställa en hel hög med korgar till köket. Så vi hörs ?Kramisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *