Värme,solisar,gästtoaletten och olja balkongen.

Hej på er

Ja idag åkte solglasögonen på och det kan jag säga er jag älskar dom. När vi var på bröllop i Schweiz fick vi en välkomstpaket och där i låg mina älsklingssolglasögon. Så coola och det bästa är att du kan ha dom utanpå dina vanliga glasögon. Jag måste ha dom annars går jag på folk eller kanske en lyktstolpe.

Lite rolig bild, ser konstigt ut vid ögonen men det bjuder jag på. Ni får även se något annat av huset, jag brukar ju ta bilden från vår hall men nu blev det gästtoaletten.

Annars har det inte hänt så mycket, jag var och köpte olja till balkonggolvet men tyvärr så han jag inte börja. Vi tvättade golvet först och sen sa solen godnatt. Så det får först torka och sen oljar vi. Jag köpte en ny lampa till balkongen men ni får se den när jag hänger upp den.

Nu ska jag vattna mina lavendelplantor och sen ska jag göra grönkålschips. Ni får receptet i morgon. Tror att det sen blir någon Japansk film. Vi har som sagt inget nät, något är fel och vi väntar på att några tekniker ska ta tag i det. Så det blir mobilsurf. Ha en mysig kväll ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *