Så,rädda en humla och lite planering.

Hej på er

Ja nu har jag äntligen planterat min persilja och basilika som jag köpte för ett tag sen.

Alltså jag tycker att det är jobbigt att lägga ner dom små små fröna, jag får en hel klump med frö på fingrarna. Så jag trycker ner dom i jorden och hoppas på det bästa. Jag kan berätta för er att mina lavendelfrö planteringar lyser med sin frånvaro. Fortfarande helt svart och dött, trots jag ger all min kärlek. På tal om kärlek läste jag något fint som Fredriks fika hade gjort. Han hittade en humla som höll på att dö, då gav denna snälla och fina människa lite lönnsirap till humlan. Efter ett tag piggnade Humlan till och flög iväg. Dom har vaknat för tidigt och behöver vår hjälp.En sann hjälte i mina ögon. Ja en ny vecka och tillochmed en kort vecka. Jag har tre möten inbokade. I morgon ska jag hjälpa min dotter och ta lite bilder till hennes blogg Byemilia.nu Gå in och läs den, hon är en jätteduktig bloggare, faktiskt var det hon som fick mig att börja blogga.Tisdag privat möte och onsdag promenad med min kompis. Fredag ska jag till tandhygianisten, inte så kul men efter ska jag gå och köpa en bok med tips på vandringsleder i Stockholmsområdena. Lördag blir det 30 årsfest och Sen kommer jag säkert hitta på lite annat att göra. Alltså en vecka som kommer gå fort. Nu ska det bli gott med en kopp te. ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *