Olja altangolvet,så,leka med ekorren och köksrenovering.

I dag kom solen och värmen, så härligt. Nu kunde jag äntligen hänga ut kläderna för lite luftning. Så skönt när man kan göra det. Vad har mer hänt i dag, ja jag har varit aktiv. Jag har oljat in altangolvet,burit ner lövsäckar och sått lite penser.

Men det som var roligast idag var min kontakt med ekorren. Jag har varit tvungen att flytta fågelbordet för fåglarna sätter sig först på taket innan dom dyker ner till matskålen. Det är ju inget fel med det men tyvärr så skiter dom ibland på altangolvet och det är inte lika roligt. Så nu hoppas jag att dom tar en annan väg, dock var det lite kul att se att småfåglarna blev förvånad över att maten var borta. Dom letade och under tiden som dom letade satt en urgullig ekorre och åt på min kaka som jag hade bakat. Efter ett tag fick han/hon syn på mig och klättrade upp i trädet. Han/hon var inte glad, skrek och slog med svansen. Vi stod en bra stund och tittade på varandra och efter en stund var jag tvungen att ge mig och lämna min nya kompis.

När jag var ute och jobbade höll Le på med köket, vår korg till skåpen har kommit och den passade. Hurra så nu ska vi beställa till alla skåpen. Så det blev till att såga ner alla hyllor som var ivägen och sen sågade han ner ett skåp och byggde ett nytt.

Nu är vi trötta och ska äta lite hemmalagad pizza och vi ska testa en deg som man gör med bakpulver. Vi har tyvärr problem med internet så det blir ingen black mirror. Vi får titta på skogstv som barnen brukade kalla kanalerna för. ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *