Blir bjuden på fika,middagstips och en glassbåt.

Hej på er

Så här ser det ut när Bi bjuder på fika. Så gulligt av honom.

I dag ska ni få ett tips på en god maträtt som jag hittade hos Petratungarden.se Det blev så gott och det var så enkelt att göra. Du tar ett spetskålshuvud och delar i fyra delar. Sen penslar du olivolja på, om du vill kan du salta och peppra . Jag gjorde inte det. Lägg dom på en plåt med bakpapper. Sen tar du nästan en hel påse med hasselnötter och rostar i 10 minuter i ugnen och när dom är klara har du ca 20 minuter kvar på kålen. Kör dom samtidigt med kålen. Efter tiominuter stoppar du hasselnötterna i en handduk och gnuggar av skalet. Kan vara lite svårt men det går. Sen tar du ca 25 g smör och bryner. När smöret är klart häller du i nötterna och rör runt och sen häller du ut över kålen. Jag stekte några färdigköpta grönsaksbiffar till som inte är så goda men du kan ta vad som helst till.

Nu ska jag äta en glassbåt och det blir ingen snygg dukning här. Allt är så rörigt nu när vi renoverar köket så jag har ingen lust att göra fint. Jag ska även titta på lite bilder från Japan. Jag ska använda dom till något speciellt, men det får ni se sen. ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *