Proffsfotograf,träff med dottern min och fotografera.

Hej på er

I dag åt jag min gröt ute, så mysigt. Efter jag jobbat klart kom min kära dotter hem med andan i halsen. Hon lever just nu ett väldigt stressigt liv så jag tog henne i handen och bokstavligen tryckte ner henne på en stol. Nu lyssnar du på en mindfulnessövning. Hon blev lite lugnare och vi gav oss iväg. Nu får jag hoppas att hon lyssnar på sin mamma och börjar andas. Snäll mamma som jag är så hade jag lovat att hjälpa henne med att ta lite bilder på henne. Hon blir så bra på bilder. Den här bilden togs för några år sedan av en proffsfotograf. Tavlan mäter ca 60×70 cm och vi är så glada att hon har lämnat kvar den hos oss.

Så fin hon är, dock så gillar jag inte den röda kudden. Den passar inte ihop med gardinerna. Så klart ska jag ha åsikter om inredning det måste vara en arbetsskada. Jag håller ju på med vår webbshop. Min dotter tog en bild på mig när jag höll på att fota henne.

Nu ska jag jobba lite igen, så får det bli när man ger sig iväg mitt på dagen. ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *