Ny mobil,kurs,dragit ut en visdomstand och en söt liten mus.

Hej på er

Äntligen fick le sin nya telefon, han har haft abstinensbesvär i en vecka. Han har jagat min telefon och min padda, lite läskigt att se hur beroende man är av teknik. Han ville först ha en ny iphone men sen blev han sugen på att testa något nytt. Så det blev en Sony. Jag är så glad att han fick behålla det gamla telefonnumret, tror inte jag hade klarat av att lära mig ett nytt nummer. Hans nummer kan hela familjen. Han var först i familjen som skaffade sig en mobil och det var längesedan. På den tiden var den så stor att man inte kunde ha den i sin ficka.

Snygg är den och med en väldigt stor skärm. Just nu sitter jag och väntar på att Lu ska komma hem, han har varit på en kurs som man måste gå på om man ska ta körkort. Så nu kan vi börja övningsköra med honom. Nu måste jag sluta skriva för jag ska gå upp och se om Bi behöver något, han har dragit ut en visdomstand. Så vi pratar med varandra genom att skriva lappar. Jag skall även gå upp och beställa en elektronisk musfälla, vi har fått in en liten söt mus. Har sett en fälla som piper, jag vill inte döda men vi kan inte ha en mus här inne. Så vi hörs ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *