Lugn dag,trädgårdsarbete och en tur på löpbandet.

Hej på er

Ja då ska man skriva majmånad. Varför går livet så fort?

Idag när jag steg upp var det mulet och trist så jag tog det lite lugnt. Drack en kopp te och satte mig i soffan och sydde lite. Ja det är skönt att vakna först och få en stund för sig själv innan dom andra kommer ner. Efter vi hade ätit en sen frukost fortsatte le med köksrenoveringen, just håller han på att sätta upp nya foder vid dörrarna och fönstret. Så skönt att man kan stå ute och såga, det är så jobbigt när han sågar och slipar inomhus. Man kan ju bygga sandslott.

Jag tog på mig trädgårdshandskarna och planterade dom sista lavendelplantorna och sen gick jag runt lite och kratta och rensade i rabatterna. Jag tänkte testa något nytt så jag tog mina påskliljor från i påskas och planterade ner dom bland dom andra påskliljorna. Hoppas att det går att göra så.

Ja som ni ser så har det inte hänt så mycket idag men ibland är det skönt att ha sådana dagar. Tyvärr har jag inte kommit upp i mina steg så nu måste jag gå en tur på löpbandet. Må så gott ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *