Promenad och jag fick äntligen hoppa och sista vårbilden i fotoutmaningen.

Hej på er , tänk att det är redan valborgsmässoafton. Vi går in i maj månad, en helt ny färsk månad har vi framför oss. Ska bli så roligt att se vad maj har att erbjuda eller vad jag själv kommer göra med maj månad. När man inte har små barn eller barnbarn har man inte längre en massa tvång att göra en massa saker, så vi bestämde oss för att tända brasan och dricka vin och äta ost. Dock kan jag berätta om vår dag. Vi tog en tur till bergianska trädgården, där gick vi en promenad och sen tog vi en fika. För en gång skull blev Le avundsjuk på min beställning men min smörgås var så god. Efter vi fikat klart gjorde jag något som jag har velat göra länge. Le fotade mig när jag hoppade och sen fick han hoppa. Här får ni se lite bilder från början av vår dag.

Älskar den här bilden.

Även den här bilden.

Den vill jag inte åka med.

Ser ni så god den ser ut.

Ingen satt ute, det var så kallt.

Ja det blev en hel del bilder från vår dag.

Jag måste ge er ett tips, om ni har möjlighet att vara med i en fotoutmaning så gör det. Det har varit så roligt att vara med i @maxarna och @sweetwords fotoutmaning. Tack för jag fick vara med. Nu ska jag duka fram lite gott och öppna upp en flaska rött. Var nu rädda om varandra och ha en mysig valborg. ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *