Shoppingevent,första goodiebag och vitsippor.

Hej på er

Det är så kul att jag får fler och fler följare. Jag hälsar er välkomna och Jag hoppas att ni kommer bli nöjda med mig och mina tokigheter. Prata gärna med mig. Alltid kul att lära känna nya människor.

För det första såg jag dokumentären Avicii, inget öga torrt. Så sorgligt att en del av våra ungdomar mår så dåligt. Jag skulle vilja ta alla i famnen och säga till dom vi lyssnar på er och vi finns för er och att det finns hjälp, ni är inte ensamma. Det är så viktigt att ni hittar någon ni kan prata med. Bär inte det här själva.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Till något helt annat så var jag på ett shoppingevent. Så jag passade på att köpa lite saker, jag kan visa er imorgon för jag har ej hunnit ta någon bild. Jag kom hem sent på kvällen. Det roliga var om man hade handlat för tusen kronor så fick man en goodiebag. Jag tänkte att jag får en liten påse men när jag kom fram till tjejen fick jag en liten chock. Jag fick en väska full med saker och en låda, så där stod jag med en stor packning.

Men det var bara bra för då kunde jag inte handla mer, så jag traskade hem. Här ser ni vad jag fick med mig.

Jag blev mest glad för den långa svarta lådan. Jag visar er imorgon vad det är för något men jag har länge tänkt att jag ska köpa en sån. Så glad. Sen fick vi en testagrambox, med mycket gott i. Det roliga är att jag har velat smaka kexen, till julen brukar jag köpa deras pepparkakor. Dom är väldigt goda med små mandelbitar i.

På vägen hem såg jag ett vårtecken, så det får bli mitt bidrag till fotoutmaningen.

Tyvärr måste man ha ett förstoringsglas för att kunna se att det är vitsippor. Jag hade för mycket packning med mig så det var lite svårt att klättra över staketet. Jag hade även ljus kappa och klackar på mig, alltså inga klätterkläder.

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.

• Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.

• Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.

• Använd bilden ovan som hör till utmaningen.

• Tolka helt från ert hjärta.

• Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Lina

Marie

Madde

Therese

Anette

Kamilla

#maxword

Nu ska jag dricka lite te och äta lite linskex. Så goda ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *