Vänta på samtal,stolt mamma, ingen kurs,dokumentären Avicii och en otroligt stor fågel.

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.

• Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.

• Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.

• Använd bilden ovan som hör till utmaningen.

• Tolka helt från ert hjärta.

• Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Lina

Marie

Madde

Therese

Anette

Kamilla

#maxwordHär kommer min bild .

Vår trädgård har blivit ett zoo, snart kommer väl örnar,pelikaner och elefanter.

Ja den här dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig men det är bara tuta och gilla läget. Klockan ett väntade jag på ett samtal och vid fyra kom det och inget ursäkta att jag ringer lite senare än vi bokat. Ja jag vet inte hur det är med er men när jag närmade mig klockslaget för mitt samtal slutade jag att existera och satt troget och väntade som en snäll hund. Tyvärr så märkte jag att jag behövde besöka toaletten och jag var så nervös att hon skulle ringa. Ungefär som när man byter vinterdäcken så tar det ett par dagar och sen blir det sämre väder. Så jag var helt säker på att hon skulle ringa.

Ja det skulle ha varit min sista gång i dag på kursen men min kompis ringde tyvärr för sent så jag fick inte tag i min man. Jag brukar ju åka med min kompis, jag är lite feg när det gäller att köra bil, men det är mitt mål att börja köra igen. Dock i min takt. Sen var det faktiskt bra att jag var hemma för min dotter och hennes pojkvän kom och lämnade sin bil här. Dom ska sälja sin andra bil, så dom behövde någonstans att parkera sin bil, dom har bara en parkeringsplats hemma.

Nu kommer jag till det här som jag vill så gärna berätta. Mitt mammahjärta spricker, jag är så stolt över min dotter.

30 Inspiratörer för entreprenörer 2018

Bloggar, hemsidor och podcasts som inspirerar sverige

På den här listan finns min dotter med sin blogg.

Här kommer motiveringen.

By Emilia är en blogg av Emilia Rönnow Sandell, här hittar du bland annat djupgående guider i olika stadier av ditt företagande blandat med feelgood material för inspiration. Hon skriver just nu även en serie kallad entreprenörskolan med väldigt informativa och intressanta inlägg.

Nu ska jag faktiskt titta på dokumentären Avicii, hört så mycket om den. ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *