Shopping,älskar doftpinnar,ny bokstav och sist men inte minst mitt bidrag till fotoutmaningen.

Hej på er

J a jag lovade er att visa en del saker som jag köpte igår men först måste jag säga att jag är fast. Det som låg i den svarta lådan blev så bra som jag hade tänkt mig. Hela vårt badrum luktar så gott. Jag är bara så sur på mig själv att jag inte har köpt det tidigare. Ni skrattar säkert för ni har säkert använt det länge men jag har använt andra saker men det har inte fungerat så bra.

Doftpinnar är min grej nu, om det nu heter så. Jag kallar dom iallafall för doftpinnar. Sen så köpte jag flux och fluxtugummi, stränga order från min tandläkare. Skölj och tugga fluortugummi. Balsam fick också följa med.

Lite nya kläder behöver man ju alltid. Gillade färgen på skjortan, jag gillar förstås blått . Dock var det lite annorlunda blå färg. Sen fick jag stränga order från min dotter att köpa nya byxor för mina gamla är lite för stora, så då fick dom hänga med. Inte den färgen jag brukar köpa men jag tyckte dom var coola. Nu kommer jag till det bästa, jag har hittat en jumpsuit och till min förvåning så gillade min man den också. Så nu är jag sugen på att köpa en i grön som jag har sett, tyvärr kommer jag inte ihåg var men tror att det var på nätet. Jag får leta.

Ja sen köpte jag en bokstav till, så nu saknar jag två stycken. Sen hade jag lovat er att visa armbandet som jag beställde för ett tag sen.

Ja nu när jag är igång kan jag visa er ett hårband som jag köpte när jag var på stan, dock blir det bättre att se när jag har det på mig. Får ta en bild någon annan gång. Jag är iallafall inne för jag har sett att många har hårband i håret. Jag är cool.

Okej vilken färg blev det, blått så klart.

Nu ska jag gå ut och ta ut en kaka ur ugnen och sen ska jag fredagsmysa med manen min. Vi har ätit något jättegott idag men det kan jag visa er en annan gång för annars blir kakan svart om jag inte slutar skriva till er. ?Kramisar.

Mitt bidrag till fotoutmaningen

Dom här planterade jag förra året och hurra dom kommer igen. Dom har överlevt hemma hos mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *