Lavendelplantor, vårtecken och bokföring

Hej på er

Vet ni vad som råkade hamna i kundkorgen, jo 12 st lavendelplantor. Ja jag kunde inte låta bli, blir ni tokiga på mig. Ja nu är det deklarationstider och vi måste bli klar med den innan onsdag, så jag har en vecka på mig att bli klar. Samtidigt ska momsen in. Så ni förstår att vi har lite pappersarbete att göra. Så jag har inte så mycket att berätta. Jag kan säga att imorgon är det sista gången på mindfulnesskursen. Tråkigt och det har inte gått så bra för mig dom senaste dagarna. Jag har tappat rutinen lite men det tar vi tag i igen.

På vägen såg jag ett fint vårtecken

Dock tycker jag synd om alla dom som har pollenallergi, kan inte vara roligt att alla går och väntar på att allt ska slå ut och samtidigt vet man att man kommer må skit.

Okej jag valde den här bilden till deras fotoutmaning.

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.

• Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.

• Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.

• Använd bilden ovan som hör till utmaningen.

• Tolka helt från ert hjärta.

• Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Lina

Marie

Madde

Therese

Anette

Kamilla

#maxword

Jag hör hur Lu och Bi sitter och skrattar , dom tittar på family Guy. Nu ska jag också sätta mig ner och dricka en kopp te. ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *