Träffa dottern,shoppa och få ny kunskap

Hej på er

Jaha var tog vårvädret vägen, hoppas att mina lavendelplantor klarar sig. I dag har jag haft en mysig dag med dottern min. Vi gick och tittade på allt möjligt, men mest pratade vi. Jag provade en jumpsuit på zara men den var inte snygg på, så nu har jag bestämt mig att jag beställer en på nätet, ska förstås först hitta en. Jag är en lång kvinna så midjan och längden på benen brukar inte alltid stämma. Sen började det regna och EM skulle hem och söka nytt jobb men innan vi skildes åt så tramsade vi oss vid den här skylten och vi gick även till hattavdelningen. Där köpte jag ett blått hårband, ni får se det sen.

Det här får bli min vårbild, nu har vårjackan kommit fram.

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.

• Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.

• Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.

• Använd bilden ovan som hör till utmaningen.

• Tolka helt från ert hjärta.

• Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Lina

Marie

Madde

Therese

Anette

Kamilla

#maxword

Jag måste berätta något som min yngsta son sa under middagen som jag aldrig hade hört talas om. Visste ni att den ordningen vi har på skrivmaskinen och tangentbordet har dom gjort så krångligt för att vi inte ska skriva så snabbt. Nån gång på sent 1800 tal skapades en skrivmaskin som hade väldigt lätt att låsa sig om man skrev för snabbt. Det löste man genom att arrangera bokstäverna så att man helt enkelt tvingades skriva långsammare. Så föddes QWERTY layouten som lever kvar än. Spännande med historia, nu ska jag gå och jobba lite. Deklaration och bokföring står på agendan. I morgon ska ni få se mitt armband som jag har beställt, kan säga att jag blev så nöjd. ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *