I dag blev det en fixardag.

Hej på er

Jag kom på att jag har glömt att visa min nya spegel. Så cool med lampa och jag har kommit på att den släcker sig själv efter ett tag. Sånt gillar vi.

Så nu kan jag se när jag sminkar mig, den förstorar mitt ansikte. Det behöver man annars måste jag trycka mitt ansikte mot spegeln för att kunna se. Jag sminkar bara mig om jag ska iväg på något spännande, annars får huden vila. Nog om detta.

I dag har jag målat lite i städskåpet och slipat en del lådor. Tyvärr så var jag så inne i jobbet att jag glömde att fotografera. Har även hjälpt le att hålla när han sågade lite hyllplan. Jag försökte mig på att putsa altandörrarna men jag blev inte så nöjd. Jag Tycker att det är så svårt att putsa fönster, man får alltid ränder och fläckar som inte ska vara där. Det är tur att jag ska göra något kul imorgon men det får ni höra om imorgon. Min bild till fotoutmaningen är

När jordgubbarna börjar smaka något, de här var dyra men väl värda sitt pris. Nu är jag trött, jag hade svårt för att somna i natt. Jag tror att jag hade fått i mig för mycket socker. Så jag kände mig som små barn kan göra när dom har fått i sig för mycket socker. ?kramisar

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.

• Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.

• Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.

• Använd bilden ovan som hör till utmaningen.

• Tolka helt från ert hjärta.

• Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Lina

Marie

Madde

Therese

Anette

Kamilla

#maxword

2 svar på ”I dag blev det en fixardag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *