När isen smälter sakta men säkert

Hej på er

Ett annat vårtecken/fotoutmaningen för mig är att se när isen smälter i vår damm. Dammen är lite skymd av huset så den får inte så mycket sol på sig.Därför tar det ett bra tag innan den smälter, men nu har den iallafall börjat.

Varför tar det så Lång tid att renovera, man planerar och tycker att man har så många dagar på sig och Så vips kommer helgen och man är inte i närheten av sin planeringsplan. Ja ja man får tänka att man tar myrsteg men du kommer ändå alltid ett steg närmare slutet. Så jag har inga roliga bilder att visa från renoveringen. Dock kan jag visa er bilder på vår goda middag från bloggen jävligt gott.

Det blev så gott. Skriv en kommentar om du vill ha receptet. Hummusbowl med falafel och sallad. Jag ändrade lite på receptet då en del råvaror var lite svåra att få tag i. Nej nu behöver jag en kopp te, jag håller på att somna framför datorn, men måste bara fixa med dom senaste beställningarna. Så vi hörs imorgon. ?Kramisar

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.

• Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.

• Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.

• Använd bilden ovan som hör till utmaningen.

• Tolka helt från ert hjärta.

• Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Lina

Marie

Madde

Therese

Anette

Kamilla

#maxword

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *