Nu har jag fått en ny musiksmak, sweet jazz electro

Hej på er

Då har jag bara en gång kvar på min mindfullneskurs men det säger jag er att om ni har små barn lär dom mindfullnes. Vår ledare går ut på förskolor och skolor och lär barnen och hon säger att barn har lättare för att lära sig än vuxna. Det är inget hokus pokus med detta utan du får lära dig att slappna av och lära dig att förstå dina känslor. Den här förklaringen är verkligen väldigt kort men jag vill verkligen att ni ska försöka hitta lugnet och inte stressa ihjäl er. Jag kan se om jag kan skriva ner ett längre inlägg till er. När jag går sista gången ska jag ge er uppgifter om hennes hemsida.

Ja då har man tagit fram ett par vårskor och det blir mitt bidrag till fotoutmaningen.

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.

• Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.

• Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.

• Använd bilden ovan som hör till utmaningen.

• Tolka helt från ert hjärta.

• Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Lina

Marie

Madde

Therese

Anette

Kamilla

#maxword

Jag har fått en ny musiksmak, min yngsta son är precis som sin syster gillar att ha på musik när han pluggar. Han hade sweet jazz electro på, så cool musik.

En bild från skärmen, han lyssnar via youtube.

Nu kom le hem så då måste jag höra hur det gick på handledarkursen. ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *