Då gör vi ett nytt försök med tomatplantor.

Hej på er

Vi kör fotoutmaningen direkt för idag blev det lite plantering av tomater och det är något man gör när det är vår. Du delar en tomat stoppar ner tomaten i en kruka sen häller du på lite jord. Du vattnar och sen trär du en plastpåse över som du har stuckit små lufthål i. Sen är det bara att vänta. Jag stoppade faktiskt ner några paprikakärnor ien kruka, så vi får se vad som händer.

Här kommer några bilder från förra året då jag planterade tomater. Jag ser att jag började mycket tidigare.

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.

• Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.

• Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.

• Använd bilden ovan som hör till utmaningen.

• Tolka helt från ert hjärta.

• Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Lina

Marie

Madde

Therese

Anette

Kamilla

#maxword

Ja då har le anmält sig till en handledarkurs och Hj har också anmält sig, så nu ska vi se till att våra barn får körkort. Ja iallafall dom två äldsta. Jag har ju läst klart boken sälj och det är en text i slutet som jag tyckte var väldigt bra. Läs och lär.

vi hörs imorgon ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *