Dålig planering tar vår tid.

Hej på er

I dag blev jag lite tokig på min man och mig själv. I går när vi var på bauhause tänkte jag precis fråga min kära man om vi behöver något annat men tyvärr så gjorde jag det ej. Så efter frukosten får jag reda på att vi saknar hyllplan och gissa var vi måste köpa dom. Ja alldeles rätt på bauhause där vi var igår. Inte så glad men jag har precis läst i boken sälj att man ska vända allt till något positivt. Så det blev en tur till Ikea. Där hittade vi lite småsaker till köket. Plus att jag hittade mina chokladbullar.Det får bli till helgen.

Nu ska vi få ett ordentligt system för kompost och sopor. Ny bestickslåda och en matta till skåpen. Jag kommer visa när allt är klart. Kanske kan göra en film.

Vädret var lite sämre i dag så jag tappade lusten lite till att hålla på att så, vi får se om jag hinner imorgon.

Jag glömde visa er något coolt som jag såg på plantage när jag var där igår och jag väljer även bilden till min fotoutmaning.

Titta i blomman, världens sötaste humla. Jag älskar humlor, tjocka och mjuka. Vet inte hur många humlor som jag får hjälpa komma ut när dom har kommit in till oss. Tänker på ett gammalt barnprogram som hette humle och dumle. Ni som är 50 plussare kommer säkert ihåg det, ett helt vansinnigt barnprogram.

Nu kom sonen med en liten skål popcorn, så vi hörs. ?Kramisar

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.

• Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.

• Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.

• Använd bilden ovan som hör till utmaningen.

• Tolka helt från ert hjärta.

• Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Lina

Marie

Madde

Therese

Anette

Kamilla

#maxword

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *