Mitt bidrag till maxarna och Sweetwords fotoutmaning.

Hej på er hoppas att allt är bra med er.

Jag måste visa er vilken färg vårt kök var när vi köpte huset. Det var grönt sen målade vi vitt och nu kör vi på den gråa stilen. Vi sparade en hylla med den gröna färgen.

Jag visar er när vi har kommit längre med köket. Nu har vi målat den ena sidan och i morgon ska vi måla igen. Vi gick faktiskt till färgaffären och köpte en mörkare grå. Vi kunde inte bestämma oss för vilken färg så vi drog lott och det blev den färgen som vi köpte först.

Innan vi målade åkte vi en tur till bauhause,plantage och xxl . På bauhause köpte vi några vita skivor som vi ska ha som golv under vasken och i ett annat skåp. Jag fick köpt fem säckar med planteringsjord och lite blommor.

Den här bilden får bli mitt bidrag till fotoutmaning. Så fort solen och värmen tittar fram vaknar alla trädgådsnördar, precis som björnar vaknar ur sina ide.

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.

• Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.

• Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.

• Använd bilden ovan som hör till utmaningen.

• Tolka helt från ert hjärta.

• Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Lina

Marie

Madde

Therese

Anette

Kamilla

#maxword

Sen åkte jag till plantage och le åkte till någon cykelaffär för att köpa lite cykelgrejor. Ja han ska börja cykla på måndag, ja då kommer han rasa i vikt.

Jag hittade inget på plantage men det var roligt att se alla par där männen såg ut att tänka som har vi inte tillräckligt med blommor hemma. Ja iallafall de flesta män. Där fanns säkert kvinnor som tänkte likadant. Vi kom hem precis lagom till att säga hejdå till Lu som skulle på 30 årsfest. Vi andra målade och åt pizza och såg ännu ett bra avsnitt av black mirror. Så bra serie. Ni måste se den. Dags att mysa med familjen. ?Kramisar

1 svar på ”Mitt bidrag till maxarna och Sweetwords fotoutmaning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *