När man får besök av ett rådjur.

Hej på er

Nu sitter jag på ovanvåningen och hör ljudet från en slipmaskin som dånar för fullt nere i köket. Ja nu har vi köpt en grå färg och vi ska testmåla en lucka. Hoppas att det blir bra. Ja jag var och köpte ett gäng till med lavendel, så nu har jag 24 st plantor. Jag såg att man kan köpa lavendelfrö så jag tänkte så lite och se om jag lyckas få upp några plantor. Klart att ni får hänga med, jag ska även så tomater. Jag gjorde det förra året och jag lyckades få upp en del tomater men sen misskötte jag dom. Inte så bra, men vi gör ett nytt försök. Annars har det inte hänt så mycket roligt idag, ja jag var på bioblioteket och nu lyckades jag få hem boken.

Så nu får jag variera på löpbandet, läsa och titta på paddan. Just nu tittar jag på Wallgrens värld. Jag förstår inte dom människor som säger att dom har fritidsproblem, jag har tusen saker jag vill göra. Jag har iallafall kommit till 2015, så jag närmar mig slutet av hennes bokserie.

Okej då har vi kommit till fotoutmaningen.

Inte bästa bilden, men när jag tittar ut står rådjuret och äter morötterna och brödet som jag lagt ut. Så häftigt. Det här är väl ett vårtecken när man får besök av rådjur. Jag har inte sett eller fått något besök av rådjur under vintern.

Ha nu en fortsatt trevlig fredagskväll. Må så gott ?Kramisar

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.

• Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.

• Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.

• Använd bilden ovan som hör till utmaningen.

• Tolka helt från ert hjärta.

• Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Lina

Marie

Madde

Therese

Anette

Kamilla

#maxword

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *