När dagen inte blir som man tänkt sig.

Hej på er mina fina

I dag blev inte dagen som jag tänkt mig, jag skulle sitta och jobba med mitt lilla exellprojekt men det ville inte öppna sig hur mycket jag än tryckte på bilden. Ibland hatar jag allt som har med datorer att göra, kan tyckas lite konstigt då man har en webbutik. Dock älskar jag inredning. Sen var det mening att jag skulle ut på en promenad med min kompis och vi skulle även planera rabatten men det blev tyvärr inställt. Så då bestämde jag mig själv för att ta en promenad i det fina vädret, dock är det väldigt kallt så fort man lämnar solen. På min långa promenad såg jag äntligen några vårblommor, så fort fram med kameran eller mobilen. Nästa mål lära mig att fota med kameran. Här kommer mitt bidrag i fotoutmaningen.

Det här är vår för mig, jag kommer ihåg när barnen var små och dom kom hem med en näve alldeles för korta blommor. Dom strålade och jag log och tänkte hur ska jag få ner dom i en vas. Ha ha gamla minne. På tal om blommor så gick jag till netto och handlade 12 st lavendel plantor för 70 kr. Ett tips om ni har en netto i närheten. Var jag ska plantera dom vet jag inte riktigt.

Sen på hemvägen råkade jag hamna i pressbyrån och då måste man köpa en glass när dom har halva priset och jag hörde även på nyheterna att glassen kommer bli dyrare för det är brist på grädde. Det verkar som fler har hört det för så mycket folk det var som handlade glass.

Det är så härligt vi har redan helghandlat, så då är det bara städningen kvar men det gör vi i morgon. Ha nu en fortsatt mysig kväll men ni har kanske redan gått och lagt er, som ni märker är vi kvällsmänniskor.

Häng på fotoutmaningen.

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.

• Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.

• Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.

• Använd bilden ovan som hör till utmaningen.

• Tolka helt från ert hjärta.

• Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Lina

Marie

Madde

Therese

Anette

Kamilla

#maxword

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *