Så roligt och så bra det gick på mindfulnesskursen.

Hej på er

I dag gick det så bra på mindfulnesskursen och det var så roligt. Jag lyckades med min avslappningsövning och Jag har kommit på nya saker om mig själv. Det är bra att gå på kurs. När den här är slut vill jag gå på någon annan kurs, så vi får se vad jag hittar på. I morgon ska jag gå och köpa färg till köket, håll tummarna att det blir bra. Tyvärr kan man inte längre köpa små färgprover, den minsta burken är på en halv liter. Jag kommer ihåg när vi skulle måla huset då kunde man köpa små burkar med färg. Så bra och vi köpte många småburkar. Huset såg väldigt konstigt ut i alla sina färger.

Dags för mitt bidrag i fotoutmaningen.

Jag blev så glad när jag hittade denna lilla blomma i min trädgård. Den lilla stackaren kämpar sig upp bland alla stenarna. Precis som våren som kämpar för att komma och stanna kvar.

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.

• Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.

• Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.

• Använd bilden ovan som hör till utmaningen.

• Tolka helt från ert hjärta.

• Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Lina

Marie

Madde

Therese

Anette

Kamilla

#maxword

Nu vill jag sätta mig och dricka en kopp te och sy lite.

Må så gott. Vet inte vad som hänt med texten men jag orkar inte fixa till det. ?kramisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *