Plankan,ej promenad,mintlikör,rabattplanering och födelsedagspresent.

Gud vilken aktiv dag jag har haft idag men så roligt vi har haft det men vi börjar väl från början. Jag började med plankan yes nu är jag igång. Dock är jag inte på samma nivå som tidigare men dit ska jag igen. Jag ska göra ett eget litet program, kan visa er när jag får ihop det. Ja jag hade bestämt med min kompis att vi skulle gå på en promenad men först skulle vi åka till netto för jag hade sett i reklambladet att dom skulle ha lavendelplantor. Sen är det bra att läsa reklambladet noga för när vi kom dit fanns inga plantor och det var inte så konstigt för dom skulle komma på torsdag. Jag hittade basilika och persilja i miniväxthus så det köpte jag istället. Jag visar i ett annat inlägg.

Vår promenad blev inställd då det regnade så vi beslöt oss för att göra något annat roligt så som dricka te och någon typ av mintlikör som jag tyckte smakade som ett besök hos tandläkaren. Dock är det en cool färg.

Min snälla kompis ska hjälpa mig att få till en rabatt så det började vi med men vi är inte färdig med planeringsstadiet, så den resan kommer ni få vara med om. Jag ska ha ca 20m rabatt. Så det är en del så jag behöver någon som är blommsterkunnig, ni vet ju själv att jag inte har gröna fingrar snarare svarta fingrar. Blommorna gör allt för att inte komma hem till mig. På hemvägen gick jag in till blåhuset och Gud vilken service jag fick där. Jag tror faktiskt att vi har bestämt oss för en färg

Jag fick den här bilden av henne, vad tror ni om den här färgen. Jag såg även en så cool pall som deras sömmerska klätt om, det roliga är att jag har typ en sån pall men med ett väldigt fult tyg. Jag skulle kanske göra något liknande.

Väl hemma så fick jag en lite försenad födelsedagspresent men jag ska byta färg. Så ni får se den när det blir rätt men jag älskar den. Tack så mycket

Nu till fotoutmaningen. Jag hade svårt att hitta vårblommor ute men mitt påskris har börjat blomma. Titta så fint.

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.

• Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.

• Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.

• Använd bilden ovan som hör till utmaningen.

• Tolka helt från ert hjärta.

• Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Lina

Marie

Madde

Therese

Anette

Kamillaskamera.com

Dags för homeland och en god kopp te. ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *