Jag försökte köpa en födelsedagspresent till mig själv.

Hej på er

Jag glömde berätta om en sak som hände igår när vi var på väg hem från rival. Det var förresten en jätterolig och väldigt avslappnad kväll. Al Pitcher är så rolig och han lyckas verkligen få publiken med sig. Sen tyckte jag det var extra mysigt att man fick ta med sig drickan in som man hade beställt i baren.

Jag fick höra att showen ska visas i tv vid något tillfälle. Då måste ni titta, men nu tillbaka till händelsen på hemresan. Vi åker hem direkt efter föreställningen vi orkade inte gå ut två kvällar i rad, så klockan var runt tio. På tåget går det runt en man en typ imam som hoppar på invandrarungdomar och ger dom papper dom ska läsa. Han skäller ut dom och det är riktigt otäck känsla man får. Tänk själv du är ung och osäker och då kommer en främling fram till dig och säger att du gör fel,klär dig fel,sminkar dig och osv . En otäck känsla, tyvärr skulle vi hoppa av tåget och jag upptäckte händelsen försent. Hoppas att någon ingrepp och försvarade ungdomarna, jag ville ringa polisen. Sånt samhälle vill vi inte ha.

I dag tog jag en tur till mos för att köpa en födelsedagspresent till mig själv, man vill ju gärna öppna paket. Dock hittade jag inget men jag hade mysigt. Provade lite olika kläder men jumpsuit är jag lite osäker på om jag gillar den. Efter ett tag Tog jag en sport juice och sen åkte jag hem.

Jag har haft lite svårt att hitta en bild till fotoutmaningen men sen kom jag på att den här bilden är ett bra bevis på att våren är på väg. Ser ni så varmt det har varit idag.

Här kommer info om fotoutmaningen.

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.

• Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.

• Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.

• Använd bilden ovan som hör till utmaningen.

• Tolka helt från ert hjärta.

• Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Lina

Marie

Madde

Therese

Anette

Kamillaskamera.com

Nu är jag sugen på något gott, dock vet jag inte på vad. Det bästa vore bara en kopp te. Må så gott ?Kramisar på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *