Hur sött är inte detta. Händer mycket i min trädgård.

När jag sitter och äter frukost får jag besök och det får bli min bild till fotoutmaningen.

Jag tyckte så synd om rådjuret för den kämpade verkligen för att få en liten brödbit, stackars rådjur är säkert så jättehungrig efter en svår vinter. Så jag gick ut och la mer bröd och morötter på marken. Äter dom morötter annars får en hare ta dom. Ser ni också att nästan all snö är borta. Det är väl ett bra vårtecken.

Händer mycket spännande i min trädgård. Tror att det är något av det bästa jag har gjort att använda en torkställning till fågelbord. Har lite planer med det, vill ha tak över maten. Ska fundera på hur jag ska göra det. Nu ska jag ta ett tag med dammsugaren brukar annars göra det på fredagarna men jag ville inte dammsuga på min födelsedag. Sen i kväll ska vi iväg och titta på

Det är därför jag skriver till er nu för jag vet inte när jag kommer hem men imorgon ska ni få höra om den är bra. Här kommer lite info om fotoutmaningen

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.

• Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.

• Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.

• Använd bilden ovan som hör till utmaningen.

• Tolka helt från ert hjärta.

• Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Lina

Marie

Madde

Therese

Anette

Ja häng på det är kul. Då hörs vi imorgon undrar om det är lönt att dammsuga för nu hör jag att slipmaskinen kör för fulla muggar i köket. Ja ja då får jag göra ovanvåningen först. Jag kommer inte undan. Bra då hörs vi i morgon ?Kramisar på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *