I dag har jag haft lite mer energi.

Jag är så sugen på att köpa lite snygga vårkläder. Det är väl ett vårtecken. Jag skulle vilja ha ett namnarmband. Sen vill jag ha en jumpsuit, dock vet jag inte om jag passar den eller hur den ska se ut. Jag är även sugen på någon cool kostym. Sen har jag velat ha en tröja från Veronica virta och kjolen är också snygg. Dock vet jag inte om längden passar mig, jag är en lång kvinna på 1.83 . Jag ska titta runt lite mer och visa mer vad jag gillar. Jag får återkomma.

På tal om vårtecken så kommer mitt tredje bidrag i fotoutmaningen.

När man har påskliljor inomhus. Det är ett vårtecken för mig.

Vi, Maxarna och Sweetwords har startat en fotoutmaning i April där man ska göra ett bidrag per dag med ett tecken man anser är vår. Det kan vara allt från känslor, prylar, dofter, till riktiga vårtecken i naturen. Tolkningen är fritt. Man kan skriva text till eller bara uppvisa en bild. Hinner ni inte varje dag gör ni tolkningen de dagar ni hinner. Meddela att ni är med så vi kan följa era fina vårtecken.

• Kraven är att du länkar till oss & berättar att det är vi som håller i utmaningen.

• Länka även till de vi uppger är med i utmaningen.

• Använd bilden ovan som hör till utmaningen.

• Tolka helt från ert hjärta.

• Märk utmaningen med #maxword

Dessa härliga bloggare är med. Det är även dessa ni ska länka till i ert inlägg.

Lina

Marie

Madde

Therese

Anette

Jag måste berätta något roligt som hände när jag var och handlade på Ica maxi. Ni vet när man har scannat klart sina varor ska man använda kvittot för att komma ut. Jag har gjort det många gånger men i dag stod jag o tryckte lappen mot en papperskorg som var precis bredvid scannern. Vakten som stod därute började skratta och vi skrattade så tokigt det kan bli. Ja man mår bra av att skratta.

Tänka sig i morgon fyller jag år och det är mitt sista år jag säger femtio någonting. Jag ska njuta det här året. Det ska bli mitt år. Må så gott ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *