Nu ska jag testa något nytt.

Hej på er

Nu blev det väldigt lugnt och tyst ihuset. Okej det kallas för vardagen. Tyvärr har vi inte ätit upp all påskgodis och kakor. Dom finns i huset och kallar på mig. Det är nu man testar sin karaktär, jag har lyckats att inte ta något godis däremot tog jag en muffins. Jag tyckte att jag hade lagt ner så mycket jobb på att baka dom så då kan man inte bara låta dom stå där och bli gamla. Eller hur ?Nej till något helt annat, jag ska vara med i en fotoutmaning som #maxarna har ordnat.

Maxarnas

http://www.maxarna.com/fotoutmaning-i-april/ Och http://sweetwords.se/

Jag ska lägga upp en bild om dagen som har med våren att göra.

Dom som är med just nu är Lina, Mirre, Madde, Therese

Vill du vara med så gå in på deras blogg och anmäl dig.

Mitt bidrag idag är den här bilden

Snön smälter och man börjar se vad som gömmer sig under snön.

Nu har jag jobbat klart och gått mina steg för idag. Nu ska jag sätta mig i soffan och dricka en kopp te. Innan jag lämnar er så måste jag säga att det känns sorgligt att Lill-Babs har lämnat oss. Mina tankar går till familjen. Nu säger jag godnatt ?Kramisar

2 svar på ”Nu ska jag testa något nytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *