Då närmar vi oss slutet på påskdagen

Hej på er

Oj vad tiden går fort när man har roligt. I dag har vi inte gjort många knop. Jag har gått i myskläder i en hel dag. Har ej varit utanför dörren nej nu ljög jag jag har faktiskt gått ut och gett fåglarna mat. Jag har inte latat mig men jag tror att min hjärna har gått på sparlåga för när jag skulle baka vaniljbullar kunde jag inte förstå vad är det med degen jag känner inte igen den. Jag måste ta i för kung och fosterland för att kavla ut den så till slut kallar jag på mannen min och han blir lika förvånad och smakar på degen. Har du något socker i och har du ägg. Nja nu kom jag på att det hade jag glömt så det var bara att göra en ny sats, men till slut blev det så goda vaniljbullar.

Jag är världens lyckligaste människa, ni kommer ihåg att jag har haft problem med att tömma min telefon på bilder. Nu har min son Hj som är på påskbesök fixat det och lärt mig hur jag ska göra så nu ska det bli ordning och reda i mina bilder. Han är så duktig på att lära ut. Väldig ödmjuk, finns inga dumma frågor enligt honom. Väldigt pedagogisk han skulle bli en superlärare. Dock är det lite läskigt eller konstigt att inte ha några bilder i telefonen eller paddan.

Under vår påskmiddag körde vi alias, så nu har vi så ont i magen av all skratt eller så har vi ont i magen efter allt vi har tryckt i oss.

Det här blev efterrätten och kvällen är inte slut. Jag hör hur mitt löpband kallar på mig men den får vänta lite till. I morgon fyller Bi år så då blir det lite mer fest. Nej nu sitter familjen i soffan och hoppar och ropar att jag ska komma och se film med dom. Må så gott ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *