En väldigt seg dag idag.

Hej sves

I dag var det svårt att stiga upp, vet inte om det har med vädret att göra eller att det bara är en sån dag. Har inte lust att göra något, fick dock veta att Hj har skrivit på avtalet. Så nu byter han arbetsplats. Kul för honom och en annan sak som är bra är att jag är klar med en lista som jag har gjort i ett excellark. Har hållit på väldigt länge men det är en bra grej för företaget. Kul att kunna stryka på sin jobblista. Ni som följer mig vet att jag ska lägga upp en bild varje dag med tema vår.

Här kommer mitt andra bidrag till fotoutmaningen.

Ett vårtecken för mig är ett tomt påskris och små gröna blad som tittar fram. Vill du också vara med.

Maxarnas

http://www.maxarna.com/fotoutmaning-i-april/ Och http://sweetwords.se/

Det är dom här två som har startat fotoutmaningen.

Gå med det är jättekul att vara med. Nu ska jag gå och äta lite godis, det är en sån dag. I morgon är det en ny och bättre dag, jag har iallafall en rolig helg framför mig men det berättar jag mer om imorgon. Må så gott ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *