Ingen bra söndag

Hej på er

Nu kommer del tre.

Ja som ni själv förstår så har jag inte så mycket att skriva om. Jag vaknade med hög feber och sov hela dagen. Jag vaknade upp tog en klunk vatten och sov. Dom andra hade kul och här låg vi och sov, ja min dotter mådde som jag. Sent på kvällen släppte febern och jag insåg att jag måste få i mig nåt för imorgon skulle vi flyga hem. Så vi fick lite grönsakssoppa upp på rummet. Det tog väldigt lång tid att få ner soppan men till slut var den slut. Jag blev så rörd för min familj tog verkligen hand om oss. De kom upp med frukt till oss.

Nu när jag ser på bilden ser formen ut som en glad gubbe. Åh det behövde vi. Inte roligt att vara sjuk när man är i Schweiz. Det som är konstigt är att jag och EM brukar aldrig bli sjuka inte så här. Flera år sen att vi har kräkts och även när det gäller Bi som vi smittade när vi kom hem. EM pojkvän blev också dålig och han brukar inte heller kräkas, så det är som viruset har gett fan på att nu tar vi dom. Nog pratat om detta. Vi kom hem bra, dock helt slut. Må så gott ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *