När man hittar den perfekta hyllan.

Hej på er

I dag tog vi ledigt så vi åkte och hämtade Hj för han ville berätta om sitt möte som han har haft idag. Jag är så stolt och imponerad av hans jobbresa, han har blivit erbjuden ett drömjobb. Sen ville han också följa med till Ikea. Vi åkte till Ikea för jag hade sett en smart grej till vårt städskåp och sen så ville jag titta runt lite men det vill man ju alltid.

Det som är så smart är att du kan dra ut den. Vi har ett ganska så trångt skåp. Jag tror att det kommer bli superbra. Jag visar när det är klart. Annars har vi målat skåpen en gång till så nu har vi bara två gånger kvar. Jag fick även med mig lite blommor hem. Stackars blommor.

Jag fick ett tips av bloggen i huvudet på inredningsfrunInredningsfrun En jätterolig blogg. Hon sa att man ska låta dom stå i vatten hela tiden. Alltså sätt en liten burk med vatten i en kruka. Hoppas att det fungerar för jag tycker att hyacinter är så fina. Hoppas även nu också att det är hyacinter jag köpt, som ni förstår är blommor inte min starka sida. Efter ett tag blev vi fikasugna

På hemvägen körde vi till Biltema för jag skulle titta på några förvaringsburkar men tyvärr var dom inte bra men däremot hittade jag en bra hylla. Hj gillade den också så han köpte också den. Vi hjälpte honom att sätta upp den och det blev så bra. Jag älskar när saker är lätt och går fort att sätta upp. Man vill ju inte gärna borra i kaklet. Nu har vi också fått upp den.

Ja det har varit en härlig skärtorsdag med mycket skratt och nu ska vi titta på ett avsnitt av black mirror. Godnatt ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *